Jymden

Jymden.nu

Fågelspel online

Är du en fågelfanatiker kanske du tycker att det är roligt med fågelspel? Det finns i alla fall gott om dem och de är väldigt populära. Det mest kända spelet är så klart Angry Birds som främst är en applikation till din smartphone, men det går också att spela spelet online via din dator.

Tanken med spelet är väldigt enkel. Det är ett sorts pusselspel där du ska försöka träffa grisar med hjälp av en slangbella och din ammunition består av inget mindre än fåglar. Handlingen går ut på att onda grisar har stulit fåglarnas ägg och det är din uppgift som spelare att hjälpa fåglarna att rädda sina ägg. Det är ett spel där du också måste tänka vad som är smartast. Grisarna står nämligen på eller i olika konstruktioner gjorda av olika material och du måste då tänka hur du smidigast kan skjuta ned grisarna.

Ett annat spännande fågelspel är EggOmatic. Spelet hittar du hos Betsson och det som höjer spänningen i det här spelet är att du faktiskt har möjlighet att vinna pengar när du vinner. Det här spelet går också att spela gratis så att du kan testa på om du tycker att spelet är roligt innan du satsar pengar.

Spel1 är en webbsida där du kan spela många olika fågelspel och andra spel också för den delen. På Spel1 hittar du titlar så som Bird House Club, Polly The Parrot, Bird Rescue och det populära The Birdinator.

Ett annat underhållande spel hittar du på hemsidan funnygames.se. Där erbjuds ett spel som heter Flyg som en fågel. Där kan du leva ut alla dina fågelfantasier. Du flyger igenom staden med stolta vingslag och gör häftiga stunts. Du letar efter välsmakande pommes frites så att du kan släppa fågelspillning på intet ont anande fotgängare. Samtidigt måste du också se upp för de höga skyskraporna, de vill du inte flyga in i!